Geef uw ambities ruimte in Montevideo Residence

10 mei 2022

Bent u op zoek naar een handelsruimte in het bruisende Antwerpen? Dan is Montevideo Residence op het Antwerps Eilandje de geknipte locatie om uw zaak of kantoor te vestigen. U profiteert er van een magnifieke ligging, een uitstekende bereikbaarheid én prestige. Want Montevideo Residence blinkt uit qua architectuur en duurzaamheid, op een benijdenswaardige locatie.

Exclusieve ligging

Naast luxueuze appartementen met een bijzonder duurzame insteek, biedt dit project ook een aantal commerciële ruimtes. Deze 10 nieuwbouw handelspanden zijn gelegen in dit gloednieuw luxe nieuwbouwproject van DCA. Het kan zowel als kantoor, kunstgalerij, horecazaak als winkelpand gebruikt worden. Elke commerciële ruimte wordt casco verkocht. De oppervlaktes variëren van 122 m2 tot 274 m2.

Heel wat voordelen voor uw zaak of kantoor

Het Eilandje is de ideale uitvalsbasis en biedt heel wat troeven: een prachtige locatie aan de Schelde, ondergrondse parking voor bezoekers, levendige locatie en uitstekende bereikbaarheid.

Oplevering is voorzien voor begin 2023. Prijs op aanvraag.

Ambitieuze ondernemer? Maak uw ambities waar in een handelsruimte van Montevideo Residence! Contacteer ons voor meer informatie.

Geboeid door Montevideo Residence?

Blijft deze levendige, gegeerde buurt een tijdelijke bestemming voor u? Of wilt u er misschien wel uw thuis van maken?

Informeer u bij onze adviseur