Laatste hoekappartement met panoramisch zicht

 

In het nieuwe, statige kopgebouw aan de voorzijde van de minutieus gerestaureerde pakhuizen is er ruimte voor 12 appartementen en 4 penthouses met 2 of 3 slaapkamers. Het laatste prachtige hoekappartement met panoramisch zicht op het Kattendijkdok en Droogdokkeneiland is nog beschikbaar. Dit zeer ruime appartement heeft een oppervlakte van 146m2 en een  40m2 terras met een prachtig uitzicht. Het appartement wordt volledig instapklaar afgewerkt en is beschikbaar vanaf najaar 2024.

 

Uw appartement baadt in een zee van licht

Hoe verfijnd en weldadig uw interieur ook is, de grote ramen laten het licht binnenstromen en leiden uw blik naar buiten. Interieur en exterieur zijn bijna naadloos met elkaar verbonden. Verken de wijde omgeving op uw in- of uitpandige terras en maak op elk moment connectie met water en wind.

Het appartement wordt zeer luxueus afgewerkt met ondermeer een visgraat parket, inbouwkasten, maatkeuken, badkamer in microtopping en Vola inbouwkraanwerk, vloerverwarming en -koeling  en nog veel meer. De exclusieve afwerking van het appartement is meegenomen in de vraagprijs.

 

Een bron van leven om de hoek

Met 12.000 m2 oppervlakte bieden de historische hallen naast Montevideo Residence een unieke voedingsbodem voor tal van culinaire en commerciële activiteiten. Ook de organisatie van Tomorrowland neemt hier hun intrek. Een verrijking voor de buurt, want hun trendy kantoren en coworkingruimtes verenigen creatievelingen, ondernemers en start-ups in uiteenlopende sectoren. Deze bedrijvigheid zet de buurt nog meer in beweging.

Exclusief wonen? Neem snel contact met ons op.

Geboeid door Montevideo Residence?

Blijft deze levendige, gegeerde buurt een tijdelijke bestemming voor u? Of wilt u er misschien wel uw thuis van maken?

Informeer u bij onze adviseur