Persoonlijke klantenbegeleiding

Stap voor stap naar
uw woondroom met DCA

Bij DCA kan u rekenen op verregaande klantenbegeleiding. We laten echt niets aan het toeval over en betrekken u bij elke stap. Zo gidsen we u na een diepgaande kennismaking met plezier door het hele bouwproces. Onze even ervaren als toegewijde klantenbegeleidster luistert daarbij nauwgezet naar uw wensen. Bovendien nodigen we u op vaste tijdstippen uit op de werf, en kan u steevast de voortgang checken op een digitaal platform. En welke vragen u ook heeft: de persoonlijke klantenbegeleiding van DCA staat voor u klaar. Zo zijn we altijd samen onderweg naar uw droomwoning.

Persoonlijke klantenbegeleiding

Persoonlijk contact

Vragen over uw appartement? U kan altijd bij ons terecht. Wij zorgen ervoor dat u uw project eenvoudig kan opvolgen. U krijgt immers permanente toegang tot uw persoonlijk online dossier om de status van uw bestellingen en de opmaak van de uitvoeringsplannen te raadplegen. Daarnaast ontvangt u een nieuwsbrief met overzichtelijke foto’s van de werf, algemene weetjes.

Keuze voor kwaliteit

Wij staan 100% garant voor de kwaliteit van de gekozen materialen. Bij onze klantenbegeleidster kan u het hele aanbod ontdekken en bespreken.

Bezoek ter plaatse

Benieuwd hoe de plannen vorm krijgen? We nodigen u graag uit voor een werfbezoek tijdens de ruwbouw- en afwerkingsfase. Uw appartement wordt dan borstelschoon opgekuist voor maximale veiligheid en een goed overzicht. Alles voor een geslaagd resultaat.

Alles bij de hand

Kiest u voor een tot in de puntjes uitgewerkt interieurplan of past u het voorstel aan uw persoonlijke wensen aan? We begeleiden u graag bij het vastleggen van alle opties en verwerken uw keuzes in een gedetailleerd, technisch dossier.

Zet de eerste stap

Blijft deze levendige, gegeerde buurt een tijdelijke bestemming voor u? Of maakt u er misschien wel uw thuis van?

Informeer u bij onze adviseur

Geboeid door Montevideo Residence?

Blijft deze levendige, gegeerde buurt een tijdelijke bestemming voor u? Of wilt u er misschien wel uw thuis van maken?

Informeer u bij onze adviseur