Heerlijk wonen op uw maat

 

M2 Architecten bundelt in het ingenieuze ontwerp van Montevideo Residence jaren ervaring en expertise, waarbij ze zorgvuldig waken over de ideale balans tussen vorm en functionaliteit. In het nieuwe, statige kopgebouw aan de voorzijde van de minutieus gerestaureerde pakhuizen is er ruimte voor 12 appartementen en 4 penthouses met 2 of 3 slaapkamers. Alle penthouses hebben een dakterras en zicht op de Schelde en het dok. Uiteraard krijgt u als bewoner ook een privéparking en uw eigen fietsenstalling.

Laatste luxueuze penthouse en prachtig hoekappartement te koop

 

Voor de afwerking en inrichting luisteren onze klantenbegeleiders nauwgezet naar uw wensen. En welke vragen u ook heeft: DCA staat voor u klaar.

DCA werkt nauw samen met Coraco Interiors, uw partner voor de hoogwaardige totaalinrichting van uw interieur.

Ontdek Coraco Interiors

Duik in het luxe leven
van uw penthouse

De penthouses van Montevideo Residence variëren in oppervlakte tussen 180 m2 en 240 m2; de dakterrassen doen daar nog 42 m2 tot zelfs 113 m2 bij.

Met panorama’s 360° rondom kunt u ongestoord uitkijken op alle trekpleisters die ’t Eilandje zo bijzonder maken, terwijl gemeenschappelijke daktuinen met grote planten u optimale privacy en beschutting garanderen.

Elke slaapkamer beschikt bovendien over een eigen badkamer, de hoge plafonds ademen stijlvolle grandeur uit en een exclusieve keuken: grenzeloos comfort om eindeloos van te genieten.

Uw appartement baadt
in een zee van licht

Hoe verfijnd en weldadig uw interieur ook is, de grote ramen laten het licht binnenstromen en leiden uw blik naar buiten. Interieur en exterieur zijn bijna naadloos met elkaar verbonden. Verken de wijde omgeving op uw in- of uitpandige terras en maak op elk moment connectie met water en wind.

Uiteraard is elk detail van uw inrichting onberispelijk, van parketvloer tot hoog plafond, van woonkamer tot leefkeuken. De indeling zelf is geoptimaliseerd in functie van onder andere stabiliteit, akoestiek en EPB, maar alle overige aspecten worden afgewerkt op maat van uw wensen.

Een bron van leven om de hoek

Met 12.000 m2 oppervlakte bieden de historische hallen naast Montevideo Residence een unieke voedingsbodem voor tal van culinaire en commerciële activiteiten. Ook Fosbury & Sons neemt hier hun intrek. Een verrijking voor de buurt, want hun trendy kantoren en coworkingruimtes verenigen creatievelingen, ondernemers en start-ups in uiteenlopende sectoren. Deze bedrijvigheid zet de buurt nog meer in beweging. Bovendien komt er een warenhuis dat perfect aansluit bij deze levendige community die altijd op zoek is naar nieuwe ervaringen.

Exclusief wonen?

Geboeid door Montevideo Residence?

Blijft deze levendige, gegeerde buurt een tijdelijke bestemming voor u? Of wilt u er misschien wel uw thuis van maken?

Informeer u bij onze adviseur